BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

divendres, 12 de desembre del 2014

Tema 11. Utilització educativa del so. Els podcast, la música i la ràdio.

El passat dijous les nostres companyes, van expossar a classe el tema 11 "Utilització educativa del so. Els podcast, la música i la ràdio"
Primer de tot ens van han fet una breu introducció sobre que són les posdcast.
Les postcast, són arxius multimèdia (normalment audio o video) que es distribueixen per mitjà d'un sistema de redifusió anomenat RSS. Dins de les postcast podem encontrar diverses plataformes com "iTunes" i "Juice"

iTunes.
És un reproductor i botiga de continguts multimèdia creat per Apple, té com a fi reproduir, organitzar i sincronitzar iPods, iPhones, iPads i comprar música. 

Juice
És un client de postcasting amb el que pots descarregar i organitzar material de audio des de diverses fonts online. Aquest el podem trobar en més de 15 idiomes.


La música a Internet.
A més d'aquests dos, també hi ha altres programes per descarregar música com:
  • Spotify: és una aplicació per a la reproducció de música vía streaming. Aquesta es pot descarregar des del mòbil, la tablet o l'ordinador.






SoundCloud: 
és una plataforma de distribució d'audio en linia, en la que els usuaris poden colaborar i distribuir si volen els seus projectes de música.
   





Audacity: És l'editor d'audio més utilitzat en els sistemes GNU/Linux i entre altres coses, ens permet fer edició de pistes múltiples, i agregar efectes al so.

                    





Altre tema que s'ha tractat a l'exposició a sigut la ràdio i en ella ens han explicat diverses emissores que pensem que són molt interessants per a utilitzar amb els xiquets d'infantil, aquestes són:

- Walt Disney Company
- Radio Solidaria Amiga
- Babyradio

I per últim, el so i dispositius mòbils, entre els que trobem: la tablet i el smartphone

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada